Saturday, February 20, 2010

Cukur Jambul Si Naim..

a'kum semua... setelah sekian lame aku tak menghapdet blog ni tetibe dtg kerajinan aku tuk menulis sepatah 2 kate... banyak mende sebenarnye yg aku tak masukkan kt blog ni walau pun hakikatnye mase capture pic tu aku dah berngan tuk letak kat sini... tapi di sebab kn kebusyan ku yg saje dibuat2 akhirnye mende tu terbiar je sampai la lah nie...

ape pun aku takkan biar kan posting aku kali ni kosong je.. utk tatapan bg sesiapeyg sudi tu melihat atau pun membace nye sudi2 kan la yee... heeee... *balik2 aku sendiri yg bace jugakk... kali ni aku masukkan sekitar gambar di kenduri cukur jambul anak buah aku yg comey cam aku jua...
 muhammad junnaim nuqman...



capture mase die tgh kepenatan baru lepas dicukur rambut nye
ngan lebih 40 org wanita marhabban...



wanita yg prasan chantekk ni ialah adikku... *chantekk ke??




gaye bape yg mithali... walhal dukung anak pun gheti...





sampai nak tertido budak thecik nie... heeee




acare terakhir seblom makan time... tido kan si bulatt..


pic terakhir... heheeeee.... bersame cik jujue.... comey ke aku huahhahah!!!

1 comments:

myfuzzyworld said...

Salam Sis Lieza & semua pembaca blog ni,

Saya ingin menjemput anda semua untuk participate dlm survey saya berkenaan dengan Blog Quality Evaluation. Anda juga berpeluang utk memenangi 4GB Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

atau boleh terus ke:
http://www.surveygizmo.com/s/187637/blog-evaluation

TQVM
-zu-